Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Sarjanumeron sijainti

Sarjanumerot sisältävät tärkeitä tietoja tuotteestasi, kuten mallinumeron ja DOM-numeron (valmistuspäivämäärä). Sarjanumero on tuotteen, tuotepakkauksen tai sovelluksen (jos sellainen on) kohdassa.

QC-korvanappien II sarjanumeron sijainnit

Näytä EarBud-päivämääräkoodi

Irrota vakaa hihna kumityynystä. Nappikuulokkeen päivämääräkoodi on leveällä alueella mikrofonin lähellä.

TÄRKEÄÄ: Varmista, että vakavuushihna on vaihdettu ja kohdistettu oikein, jotta virran, akun, mikrofonin ja äänen lataukseen liittyvät ongelmat voidaan välttää. Tutustu kohtaan sfor-vakauskaistan vaihtaminen .

Katso latauskotelon sarjanumero

Poista nappikuulokkeet latauskotelosta. Latauskotelon sarjanumero on nappikuulokkeiden tilamerkkivalon alapuolella nappikuulokkeen syvennyksessä.

Sarjanumeron tarkistaminen Bose Music -sovelluksessa

Katso sarjanumero valitsemalla Asetukset-valikosta Tekniset tiedot.