Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Sarjanumeron sijainti

Sarjanumerot sisältävät tärkeitä tietoja tuotteestasi, kuten mallinumeron ja DOM-numeron (valmistuspäivämäärä). Sarjanumero on tuotteen, tuotepakkauksen tai sovelluksen (jos sellainen on) kohdassa.

AV38III / AV48III-järjestelmän konsolin sarjanumeron sijainti:

Sarjanumero on tuotteen pohjassa viivakoodin vasemmalla puolella. Se alkaa numerolla 0.

Sarjanumero näkyy myös järjestelmän consol edisplay -näytössä:
  1.  Sammuta  järjestelmä painamalla järjestelmän konsolin All Off (kaikki pois) -painiketta
  2. Pidä Enter -painiketta painettuna
  3. Pidä Enter -painiketta painettuna ja paina Tallenna -painiketta toistuvasti, kunnes konsolin sarjanumero tulee näyttöön.

LSP III Acoustimass -bassoyksikön sarjanumeron sijainti:

Sarjanumero on merkitty bassoyksikön takaosassa olevien liitäntöjen tarraan. Se alkaa numerolla 0 .

VS-2-sarjanumeron sijainti:

Sarjanumero on VS-2:n pohjassa. Se on viivakoodin lähellä ja alkaa numerolla 0.

VS- 2sarjanumero voi myös näyttää  järjestelmän näytössä:
  1. Avaa konsolin CD-lokeron oikealla puolella oleva hallintapaneelin luukku
  2. Katkaise konsolista virta painamalla All Off (kaikki pois) -painiketta
  3. Pidä Enter -painiketta painettuna
  4. Pidä Enter -näppäintä painettuna ja paina Store -painiketta toistuvasti, kunnes näytössä näkyy VS-2-SARJANUMERO ja sarjanumero.