Äänilähde vaihtuu odottamatta

Jos järjestelmästä kuuntelemasi ääni muuttuu toisen järjestelmään liitetyn laitteen ääneksi (esim. Vaihda TV:n äänestä AUX-laitteeseen), kokeile seuraavia toimia:

Kokeile poistaa HDMI-CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta.

CEC (Consumer Electronics Control) -toiminnon avulla laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, kauko-ohjaus jne.) HDMI-liitännän kautta. CEC-käyttöönotto ja -ominaisuudet voivat vaihdella tuotemerkkien mukaan, mikä voi aiheuttaa erilaisia hallintaongelmia. Poista CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta ja yritä uudelleen. CEC:n nimi voi vaihdella tuotemerkistä riippuen laitteen valikossa. Lisätietoja on artikkelissa CEC:n eri merkkien käyttämät nimet.

Tarkista laitteen HDMI-CEC-asetus.

CEC (Consumer Electronics Control) on toiminto, jonka avulla HDMI-liitännän kautta liitetyt laitteet voivat viestiä keskenään. Koska HDMI-laitteita on useita eri merkkejä ja malleja, laitteiden tiedonsiirto ei aina toimi odotetulla tavalla. Jos ääni-, video- tai kauko-ohjaustoimintoissa on ongelmia HDMI-liitäntöjen kanssa, valitse jokin toinen CEC-lisäasetus soundbar-kaiuttimen Asetukset-valikosta Bose Music -sovelluksessa. Jos haluat poistaa soundbar-kaiuttimen HDMI-CEC-toiminnon käytöstä, mikä estää sitä käyttämästä muita laitteita tai vastaamasta muiden laitteiden toimintoihin, valitse asetukseksi pois. Lisätietoja on ohjeaiheessa HDMI-CEC:n ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .

Nollaa TV.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise televisiosta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes televisio käynnistyy.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.