Bose Noise Cancelling Headphones 700

Myynnissä 2019–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Säädettävän aktiivisen melunvaimennuksen määrittäminen

Kuulokkeiden taustaäänien poiston voi määrittää suuremmaksi tai pienemmäksi. Tämä on kätevää ympäristöissä, joissa haluat kuulla enemmän tai vähemmän ääntä ympärilläsi.

Melunvaimennuksen määrän säätäminen:

Säädä melunvaimennusta

Bose Music -sovelluksessa voit   säätää melunvaimennuksen alimmasta (vasen) ylimpään (oikea) käyttämällä kohinanvaimennuksen liukusäädintä.
Vinkki: Valitse sovelluksesta i fa eri tuote ja napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon vasemmassa yläkulmassa näkyy dselect-kuvake.

Tallenna ja valitse haluamasi melunvaimennuksen asetukset

Voit tallentaa melunvaimennuksen asetukset, joita käytät eniten, jotta voit hakea ne nopeasti.
  1. Valitse Bose Music -sovelluksessa tuotteen aloitusnäytössä Asetukset
    Vinkki: Valitse sovelluksesta i fa eri tuote ja napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon vasemmassa yläkulmassa näkyy dselect-kuvake.
  2. Napauta kohtaa melun vaimennus
  3. Napauta suosikkien mukauttaminen -kohdassa suosikkinumeroa

4. Valitse liukusäätimellä melunvaimennuksen taso alimmasta (vasen) ylimpään (oikea)
  5. Valitse Tallenna

Voit hakea suosikkiasetuksen nopeasti napauttamalla  suosikkeja tuotteen aloitusnäytössä.