Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Juhla- tai stereotilojen käyttö on vaikeaa

Jos et pysty käyttämään Party Mode (kahden kaiuttimen toistaminen yhdessä)- tai Stereo Mode (Stereo-tila) -tilaa (kahden kaiuttimen toistaminen vasen/oikea stereopari), kokeile seuraavia toimia:

Yhdistä kaiuttimet Bose Connect -sovelluksella.

Juhla- ja stereotilat ovat käytettävissä Bose Connect -sovelluksen kautta tai tuotepainikkeiden kautta, mutta sovelluksessa on helppokäyttöinen visuaalinen käyttöliittymä, jonka avulla voit myös yhdistää eri mallin tuotteita (esimerkiksi SoundLink Revolve ja SoundLink Micro). Lisätietoja on kohdassa juhla- tai stereotilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Varmista, että vain yksi kaiutin on käynnissä ja liitetty Bluetooth®-laitteeseen.

Stereo- ja juhlatila ei toimi, jos molemmat kaiuttimet, joita haluat käyttää, on käynnistetty ja liitetty Bluetooth-laitteeseen.

Siirrä tuotteet ja Bluetooth®-laite lähemmäs toisiaan.

Party/Stereo-tilassa Bluetooth-laite muodostaa yhteyden ensimmäiseen laitteeseen ja ensimmäinen laite muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen. Voit estää laitteiden tai laitteiden yhteyden katkaisemisen pitämällä ne Bluetooth-kantaman sisällä, joka on noin 33 (10) metriä. Tätä aluetta  voivat kuitenkin vähentää häiriöt, kuten seinät, metalli, ovet tai muut alueen Bluetooth-laitteet. Tarkista, onko ongelma ratkennut, kun Bluetooth-laite ja -tuotteet ovat lähellä toisiaan.

Tarkista ohjelmistoversio.

Ohjelmiston ja kaiuttimien on oltava ajan tasalla stereo- ja juhlatilaa käytettäessä. Jos kaksi eri laiteohjelmistoversioissa olevaa kaiutinta eivät vastaa toisiaan, yhteyden muodostaminen voi olla vaikeaa.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Kokeile päivittää tuote riippumatta siitä, mitä ongelmia laitteen kanssa ilmenee. Käy osoitteessa btu.Bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset.

Jos käytät kahta samaa kaiutinta, nimeä ne eri tavalla Bose Connect -sovelluksessa.

Kun liität kaksi samanmallista kaiutinta, anna niille eri nimet, jotta ne erottuvat toisistaan. Lisätietoja on ohjeaiheessa tuotteen nimeäminen uudelleen.

Poista kaikki Bose-tuotteen merkinnät Bluetooth-valikosta Bluetooth-laitteessa. Yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.

Bluetooth-laitteen Bluetooth-valikossa on luettelo aiemmin liitetyistä Bluetooth-tuotteista. Bose-tuotteesi voi näyttää luettelon yhden tai useamman kerran (esim. Se saattaa olla luettelossa toisen kerran, kun nimessä on LE.) Valitse kukin merkintä tuotteellesi dpoista se valitsemalla unohda, Poista liitosPoista tai jokin muu vastaava. Yritä muodostaa yhteys uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Tyhjennä Bose-tuotteen muisti aiemmin liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Bose-tuote muistaa useita laitteita, jotka se on liittänyt oso-laitteeseen, ja muodostaa niihin nopeasti yhteyden. cas ethy i sa n issue with the th edevice memory, clean rit an dthen try to reconnnec tthe device. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.