Wave® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

MacOSX-järjestelmän äänet ovat eri äänenvoimakkuudella kuin musiikin ja elokuvia

Kun tietokone on liitetty tietokoneeseen, jossa on Mac OS X -käyttöjärjestelmä, siihen liitettyjen Bose-kaiuttimien kautta kuuluu tietokoneen järjestelmähälytys ja hälytysäänet. Jos nämä järjestelmän äänet ovat liian kovia tai liian hiljaisia verrattuna muihin tietokoneesta kuuntelemiin medioihin, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista sovelluksen äänenvoimakkuus ja asetukset.

Sovelluksen äänenvoimakkuus on asetettava enimmäistasolle. Aseta lähtö stereoihin. Lisätietoja näistä asetuksista on sovelluskehittäjän ohjeissa.

Järjestelmähälytysten tasojen säätäminen macOS 10.4.6:ssa tai uudemmassa:

1. Napsauta tietokoneen näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-kuvaketta
  2. Valitse Apple-valikosta kohta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse kuvake Sound (Ääni).
  4. Äänitehostepaneeli
  5. Hälytyksen  äänenvoimakkuus -liukusäätimellä voit asettaa tason macO Ssystem -järjestelmän äänille ja hälytykselle
    Vinkki: Määritä     taso valitsemalla tietokoneen ja laitteen välillä lähetettävä kokonaistilavuus, valitsemalla Output (lähtö) -paneeli ja määrittämällä taso nuse the Output volume (Valitse äänenvoimakkuus) -liukusäätimellä