Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexa -laitteen määrittäminen Bluetooth-lähteeksi

Amazon Alexa -laite voi muodostaa pariliitoksen Bose-kaiuttimen kanssa Bluetoothin kautta. Näin voit käyttää Alexa-laitetta tavalliseen tapaan, kun kuuntelet sitä Bose-kaiuttimella.

Amazon Echo Dot -pisteiden yhdistäminen:

Huomautus: Parhaan suorituskyvyn saat, kun et sijoita Echo Dot -pistettä alle 3 metrin päähän Bose-järjestelmästä

Ensiasennus:

1. Lataa ja asenna Amazon Alexa -sovellus laitteesi sovelluskaupasta

2. Avaa Alexa-sovellus ja muodosta yhteys langattomaan verkkoon sovelluksen ohjeiden mukaisesti

3. Kun näyttöön tulee kehote, liitä kaiku-piste -laitteeseen Bluetooth®Ja muodosta pariliitos Bose-järjestelmään:

1. Avaa SoundTouch-sovellus, siirry valikkoon >, asetuksiin >, kaiuttimien asetuksiin ja valitse yhdistettävä Bose-järjestelmä

2. Valitse järjestelmän tiedot -näytössäBluetoothJa valitse sitten Liitä uusi laite pariliitoksella

3. Palaa Amazon Alexa -sovellukseen ja muodosta yhteys Bose-järjestelmään valitsemalla se käytettävissä olevasta -sovelluksesta Bluetooth laiteluettelo

Jos Echo Dot on jo liitetty langattomaan verkkoon:

1. Valitse Amazon Alexa -sovelluksen valikosta Asetukset.

2. Valitse laiteluettelosta Echo Dot

3. ValitseBluetooth

4. Valitse Liitä uusi laite ja muodosta pariliitos Bose-järjestelmään:

1. Avaa SoundTouch-sovellus, siirry valikkoon >, asetuksiin >, kaiuttimien asetuksiin ja valitse yhdistettävä Bose-järjestelmä

2. Avaa järjestelmän tietonäyttö ja valitseBluetoothJa valitse sitten Liitä uusi laite pariliitoksella

3. Palaa Amazon Alexa -sovellukseen ja muodosta yhteys Bose-järjestelmään valitsemalla se käytettävissä olevasta -sovelluksesta Bluetooth laiteluettelo

• Varmista, että Bose-järjestelmän ohjelmisto on ajan tasalla, jotta järjestelmä ei siirry valmiustilaan ja katkaise yhteyttä Echo Dot -laitteesta 20 minuutin kuluttua

• Jos Echo Dot katkaisee yhteyden, kytke Bose-järjestelmään virta Bluetooth Lähde ja sano Alexa, Connect to Bluetooth