SoundLink® Colour Bluetooth® -kaiutin

Myynnissä 2014–2017

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexa -laitteen määrittäminen Bluetooth-lähteeksi

Amazon Alexa -laite voi muodostaa pariliitoksen Bose-kaiuttimen kanssa Bluetoothin kautta. Näin voit käyttää Alexa-laitetta tavalliseen tapaan, kun kuuntelet sitä Bose-kaiuttimella.

Amazon Alexa -laitteen liittäminen:

Ennen aloittamista:  Bluetooth -kaiuttimen liittäminen Alexa-laitteeseen:
  1. Aseta Bose-kaiutin pariliitostilaan
    Vinkki: Tämä tehdään yleensä pitämällä laitteen Bluetooth -painiketta painettuna, kunnes merkkivalo alkaa vilkkua. Jos se ei toimi, katso lisätietoja pariliitostilan käyttöönotosta kohdasta Bluetooth-laitteen yhdistäminen
  2. Avaa Alexa-sovellus
  3. Valitse laitteet >, kaiku &, Alexa ja valitse Amazon-laite
  4. Valitse Bluetooth-laitteet >, muodosta pariliitos uuden laitteen kanssa ja noudata sovelluksen ohjeita.
Vinkki: Jos Alexa-laite katkaisee yhteyden tai Bose-kaiutin sammuu automaattisesti, kun sitä ei käytetä, käynnistä Bose-kaiutin, valitse Bluetooth-lähde ja muodosta sitten yhteys uudelleen sanomalla Alexa, Connect Bluetooth (Alexa, Yhdistä Bluetooth).