Bose® Solo 15 -TV-äänijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käynnistä tai sammuta Bose-järjestelmä ja siihen liitetyt laitteet samanaikaisesti

Järjestelmä voi synkronoida Bose-järjestelmän ja muiden kauko-ohjaimeen ohjelmoitujen laitteiden virtakomennot. Tämä on kätevää, kun haluat helpottaa laitteen (esim. Kaapelivastaanotin, TV tai Blu-ray-soitin), jossa on vähemmän painikkeita.

Virtapainikkeen toimintojen muuttaminen:

Power -painike on   mukautettu Bose-järjestelmän, TV:n ja CBL/SAT-vastaanottimen samanaikaiseen virrankytkemiseen/katkaisemiseen.  Toiminnon ottaminen käyttöön tai ottaminen käyttöön:
  1. Jos kaukosäädin ei ole vielä valmis ohjaamaan kaapeli-/satelliittidigisovitinta ja televisiota. Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen
  2.  Paina kaukosäätimen  CBL-SAT - ja TV - painikkeita samanaikaisesti 10 sekunnin ajan, kunnes molemmat painikkeet välähtävät kolme kertaa.