Bose Solo Soundbar Series II

Myynnissä 2020–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käynnistä tai sammuta Bose-järjestelmä ja siihen liitetyt laitteet samanaikaisesti

Järjestelmä voi synkronoida Bose-järjestelmän ja muiden kauko-ohjaimeen ohjelmoitujen laitteiden virtakomennot. Tämä on kätevää, kun haluat helpottaa laitteen (esim. Kaapelivastaanotin, TV tai Blu-ray-soitin), jossa on vähemmän painikkeita.

Virtapainikkeen mukauttaminen:

Mukauta virrankäyttöäsi nt ohav e kauko-ohjaimella voit lähettää virran päälle /of fkomennot Bose-järjestelmään, televisioon ja/tai kaapelivastaanottimeen yhdellä virtapainikkeen painalluksella.
  1. Ohjelmoi kaukosäädin ohjaamaan TV:tä ja/tai kaapelidigisovitinta. Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen
  2. Paina kaukosäätimen T VAND CBL-SAT -painikkeita samanaikaisesti 10 sekunnin ajan, kunnes molemmat painikkeet vilkkuvat kolme kertaa. (Poista toiminto käytöstä toistamalla tämä vaihe.)

Vinkki: I fa -laite käynnistyy, kun muut sammuvat (tai päinvastoin), paina CBL-SAT - tai TV -painiketta (mikä tahansa laite ei käynnisty tai synkronoidaan) ja paina sitten Source POWER -painiketta, jotta kaikki laitteet ovat käytössä tai pois käytöstä. Virtapainike katkaisee kaikkien laitteiden virran samanaikaisesti.