Käynnistä tai sammuta Bose-järjestelmä ja siihen liitetyt laitteet samanaikaisesti

Järjestelmä voi synkronoida Bose-järjestelmän ja muiden kauko-ohjaimeen ohjelmoitujen laitteiden virtakomennot. Tämä on kätevää, kun haluat helpottaa laitteen (esim. Kaapelivastaanotin, TV tai Blu-ray-soitin), jossa on vähemmän painikkeita.

Bose-järjestelmän, television ja/tai liitetyn laitteen virran kytkeminen ja katkaiseminen samanaikaisesti:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse virta -osassa Virransynkronointi.
    settings menu. power section power sync off
    Jos näyttöön tulee ilmoitus, että kaukosäädintä ei ole määritetty ja soundbar käyttää optista yhteyttä televisioon, ota optinen automaattinen herätystoiminto käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheessa automaattisen herätyksen ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .

3. Ota käyttöön virran synkronointi:
    • Kytke televisioon virta ja sammuta se samanaikaisesti ottamalla Sync TV käyttöön
    • Voit käynnistää tai sammuttaa toisen laitteen samanaikaisesti ottamalla Synkronointilähde käyttöönja valitsemalla sitten laitteen. Tämä vaihtoehto näkyy vain, kun toisen laitteen hallinta on määritetty.
      power sync on. tv and sync source off power sync on. tv and sync source on