SoundTouch 10 -langaton kaiutin

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Stereoparin luominen tai erottaminen

Kun luot stereoparin, voit yhdistää kaksi kaiutinta, jolloin voit käyttää toista kaiuttimena vasemmalla ja toista kaiuttimena oikealla. Näin voit luoda laajemman stereokuvan, tuottaa enemmän äänenvoimakkuutta ja kattaa suuremman alueen.

Stereoparin luominen:

• Stereopareja ei voi luoda ilman aktiivista internet-yhteyttä
  • SoundTouch- ja Bluetooth-suoratoisto on saatavilla stereopareille
  • AUX IN ei ole käytettävissä stereopareja varten
  • Vain yksi pariliitetty kaiutin vastaanottaa etäkomentoja. Tämä estää ristiriitaiset komennot, sillä pariliitoksella muodostetuilla kaiuttimilla molemmat kaiuttimet tunnistavat etäkomennon samanaikaisesti
Stereoparin luominen:
  1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa järjestelmä laitteen alaosasta

SoundTouch app device tray at bottom
  2. Avaa kaiuttimen tiedot valitsemalla järjestelmäpaneelista Asetukset (vaihteen kuvake)

SoundTouch app system panel
  3. VALITSE LUO STEREOPARI

SoundTouch app Speaker Details screen
  4. Valitse CONTINUE (JATKA).

SoundTouch app creating a stereo pair
  5. Valitse järjestelmä, jonka haluat olevan vasen kaiutin, ja VALITSE SITTEN JATKA. Vasen kaiutin toistaa merkkiäänen vahvistuksen merkiksi

SoundTouch app select left speaker  SoundTouch app confirm left speaker
  6. Valitse oikea kaiutin ja VALITSE SITTEN JATKA. Oikea kaiutin toistaa merkkiäänen vahvistuksen merkiksi

SoundTouch app select right speaker  SoundTouch app confirm right speaker
  7. Anna parin nimi (tai jätä nimi ennalleen) ja valitse SITTEN JATKA. Molemmat kaiuttimet toistavat merkkiäänen, joka vahvistaa määrityksen

SoundTouch app naming stereo pair  SoundTouch app naming stereo pair

Pariliitos voidaan nyt valita ilmaisinalueelta Vasemman kanavan ääni toistetaan vasemman kaiuttimen kautta ja oikean kanavan ääni toistetaan oikean kaiuttimen kautta.

Stereoparin erottaminen:

1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa stereopari laitteen lokerosta
  2. Avaa laiteparin kaiutintiedot valitsemalla laiteparilla liitetyn järjestelmän paneelissa asetusvaihde -kuvake

SoundTouch app screen showing 2 SoundTouch 10 speakers

3. Valitse ERILLINEN PARI

SoundTouch app screen highlighting separate stereo pair button

4. Vahvista VALITSEMALLA CONTINUE (JATKA)

SoundTouch app screen highlighting continue button