SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuntoilusovelluksen asetukset – Endomondo (Android)

Tuote voidaan integroida kuntoilusovelluksiin tietojen jakamista varten. Nyt voit seurata harjoitustasi ja nauttia muista terveysominaisuuksia käyttämällä suosikkisovellusta.

Voit määrittää sykemittarin Endomodo-sovelluksessa Androidille seuraavasti:

1. Kytke kuulokkeisiin virta ja liitä ne mobiililaitteeseen
    Vinkki: Kun yhteys on muodostettu, laitteen Bluetooth-kuvakkeen vieressä näkyy akkukuvake
  2. Aseta kuulokkeet korviin
    Vinkki: Sykemittari sijaitsee vasemmassa korvanavassa, joten varmista, että se on tukevasti korvassa
  3. Avaa Endomondo-sovellus.
  4. Kirjaudu sisään Endoondo-tilillesi, o rCreate one
  5. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta

Selecting the menu in upper-left

6. Valitse Asetukset

Selecting Settings

7. Valitse Lisälaiteasetukset

Selecting Accessory Settings

8. Napauta Bluetooth SMART Sensors -kohtaa

Selecting Bluetooth SMART Sensors

9. Napauta kohtaa

Selecting the On button

10. Etsi sykeanturi napauttamalla Skannaa

Selecting the Scan button  App scanning

11. Kun HR-Bose Soundsport Pulseon käytössä, muodosta yhteys napauttamalla sitä.

Selecting the heart rate sensor  App showing heart rate sensor connected

12. Voit tarkastella sykettä napauttamalla ylävasemmalla olevaa Takaisin-nuolta , kunnes palaat sovelluksen aloitusnäyttöön.

Selecting the back button  Selecting the back button  Selecting the back button  App main screen