SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuntoilusovelluksen asetukset – Runeeper (iOS)

Tuote voidaan integroida kuntoilusovelluksiin tietojen jakamista varten. Nyt voit seurata harjoitustasi ja nauttia muista terveysominaisuuksia käyttämällä suosikkisovellusta.

Sykemittarin määrittäminen iOS-käyttöjärjestelmälle Rungeper-sovelluksessa:

Liitä sykemittari

1. Kytke kuulokkeisiin virta ja liitä ne mobiililaitteeseen
    Vinkki: Kun yhteys on muodostettu, laitteen Bluetooth-kuvakkeen vieressä näkyy akkukuvake

Bluetooth battery icon

2. Aseta kuulokkeet korviin
    Vinkki: Sykemittari sijaitsee vasemmassa korvanavassa, joten varmista, että se on tukevasti korvassa
  3. Avaa Runkeeper-sovellus.
  4. Kirjaudu sisään Runkeeper-tilillesi tai luo tili
  5. Napauta Me -kuvaketta vasemmassa alakulmassa

Selecting Me

6. Napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta

Selecting Settings

7. Napauta asetusvalikon kohtaa Apps, Services, and Devices (Sovellukset, palvelut ja laitteet).

Selecting Apps, Services, and Devices

8. Valitse laitteet & Laitteisto

Selecting Devices and Hardware

9. Etsi sykemittari ja liitä se napauttamalla sykemittaria. Vahvista yhteys napauttamalla OK -painiketta kehotettaessa.
    Vinkki: Voit ohittaa viestin, jonka mukaan kuulokkeet asetetaan pariliitostilaan. Sitä ei tarvita tässä vaiheessa

Selecting Heart Rate Monitor  Heart rate monitor pairing  Heart rate monitor paired

Tarkastele sykettä

Voit tarkastella sykettä aloimalla harjoituksen.
  1. Napauta Back arro wkunnes o uget t othe Settings (Asetukset) -valikkoa ja napauta sitten Me

Selecting Back button in upper-leftSelecting back button in upper-leftSelecting Me button in upper-left

2. Valitse Aloita

Selecting Start

3. Valitse Aloita vapaa juoksu, salli Rungeper-liikkeen ja kuntoilun käyttö ja näytä sitten sykkeesi.
    Vinkki: Jos et salli Motionin ja kuntoilutoiminnon käyttöä, et voi aloittaa Runkeepe rworkout -harjoitusta.

Selecting Start Free Run  Selecting OK  Run activity screen