SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Fitness-sovelluksen asetukset – MapMyRun (iOS)

Tuote voidaan integroida kuntoilusovelluksiin tietojen jakamista varten. Nyt voit seurata harjoitustasi ja nauttia muista terveysominaisuuksia käyttämällä suosikkisovellusta.

Sykemittarin määrittäminen MayMyRun-sovellukseen iOS-käyttöjärjestelmälle:

1. Kytke kuulokkeisiin virta ja liitä ne mobiililaitteeseen
    Vinkki: Kun yhteys on muodostettu, laitteen Bluetooth-kuvakkeen vieressä näkyy akkukuvake

Bluetooth battery icon

2. pitsiä kuulokkeita korvissa
    Vinkki: Sykemittari sijaitsee vasemmassa korvanavassa, joten varmista, että se on tukevasti korvassa
  3. Avaa MapMyRun-sovellus.
  4. Kirjaudu MapMyRun-tilillesi tai luo tili
  5. Näytä Connect Apps & Devices (Yhdistä sovellukset ja laitteet) -valikko napauttamalla MapMyRunin tilarivillä Heart (sydän) -kuvaketta

Selecting heart icon

6. Selaa alaspäin ja napauta Syke

Selecting Heart Rate

7.  Ota HR Monitor (sykemittari) -näytössä käyttöön Auto-connec to automatically Connect the Heart Rate sent (Yhdistä sykemittari automaattisesti), jotta voit avata sovelluksen
  8. Yhdistä ja tarkastele sykettä valitsemalla Yhdistä, mikä voi kestää muutaman sekunnin.

Enabling Auto-connect  Selecting CONNECT  Heart Rate monitor screen