SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuntoilusovelluksen asetukset – Endomondo (iOS)

Tuote voidaan integroida kuntoilusovelluksiin tietojen jakamista varten. Nyt voit seurata harjoitustasi ja nauttia muista terveysominaisuuksia käyttämällä suosikkisovellusta.

Voit määrittää sykemittarin Endomodo-sovelluksessa iOS-käyttöjärjestelmälle seuraavasti:

Kytke sykemittari

1. Kytke kuulokkeisiin virta ja liitä ne mobiililaitteeseen
    Vinkki: Kun yhteys on muodostettu, laitteen Bluetooth-kuvakkeen vieressä näkyy akkukuvake

Bluetooth icon with battery level

2. Aseta kuulokkeet korviin
    Vinkki: Sykemittari sijaitsee vasemmassa korvanavassa, joten varmista, että se on tukevasti korvassa
  3. Avaa Endomondo-sovellus.
  4. Kirjaudu Endomodo-tilillesi tai luo tili
  5. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta

Selecting the menu in the upper-left

6. Valitse Asetukset

Selecting Settings

7. Valitse Syke

Selecting Heart Rate

8. Valitse Yhdistä hihna

Selecting Connect belt

9. Valitse Bluetooth Low Energy (Bluetooth Low Energy)
    Selecting Bluetooth Low Energy

10. Valitse Ota Bluetooth Low Energy käyttöön
    Selecting Enable Bluetooth Low Energy

11. Valitse kehotettaessa pari ja  vahvista napauttamalla o kita

App searching for heart rate sensor  Selecting Pair  Selecting OK

Tarkastele sykettä

1. Napauta ylävasemmalla olevaa Takaisin-nuolta , kunnes palaat Asetukset -näyttöön, ja palaa sitten sovelluksen aloitusnäyttöön ja valikkoon napauttamalla Valikko-kuvaketta

Selecting the back button  Selecting the menu in the upper-left

2. Valitse Harjoitus
    Selecting Workout

3. Jos haluat lisätä sykemittarin kojelautaan, vaihda jokin esimääritetyistä tietonäytöistä (Avg. Tahti, kalorit, Urheilu, harjoitusjne.) napauttamalla ensin ja valitsemalla sitten Syke.

Selecting a preset data item  Selecting Heart Rate  App main screen