SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Fitness-sovelluksen asetukset – Apple Health (iOS)

Tuote voidaan integroida kuntoilusovelluksiin tietojen jakamista varten. Nyt voit seurata harjoitustasi ja nauttia muista terveysominaisuuksia käyttämällä suosikkisovellusta.

Sykemittarin määrittäminen iOS-laitteille Apple Health -sovelluksessa:

Huomautus: Seuraava ohje suse iOS 10.
  1. Kytke kuulokkeisiin virta ja liitä ne mobiililaitteeseen
    Vinkki: Kun yhteys on muodostettu, laitteen Bluetooth-kuvakkeen vieressä näkyy akkukuvake

Bluetooth battery icon

2. Siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin
  3.  Liitä sykemittari valitsemalla MUUT LAITTEET -kohdassa HR-Bose Soundsport Pulse

Selecting Bose heart rate sensor in Other Devices  Bose heart rate sensor connecting  Bose heart rate sensor connected

4. Plac ethe -kuulokkeet ovat korvissa
    Vinkki: Sykemittari sijaitsee vasemmassa korvanavassa, joten anna surin  olla tukevasti korvassa
  5. Avaa Apple Health -sovellus: Olet terveystietojen  sivulla
  6. Näet sykkeesi napauttamalla sovelluksessa Vitals (Vitaaliarvot) -painiketta, mikä saattaa kestää muutaman sekunnin.

Health Data screen  Selecting Vitals on Health Data screen  Vitals screen