SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2016–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Syke ei näy tai näkyy ajoittain kuntona sovellus

Jos laite ei seuraa sykettä tai ei seuraa sitä tarkasti Bose-sovelluksessa tai liitetyssä kuntoilusovelluksessa, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että kuulokkeet on liitetty laitteeseen.

Jos kuulokkeita ei ole liitetty laitteeseen, sovellukset eivät havaitse sykettä. Toista musiikkia laitteessa: Jos kuulet sen kuulokkeistasi, ne on liitetty. Jos et pysty, siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin ja liitä kuulokkeet.

Varmista, että vasen korvanappi on tukevasti korvassasi.

Voit joutua kokeilemaan erikokoista StayHear Pulse -kärki, jotta saat istumaan tukevasti. On tärkeää, että optinen anturi koskettaa ihoa, jotta se lukee sykkeen.

Varmista, että sovellus on määritetty oikein sykevyölle.

Etsi fitness-sovelluksen asetusvalikosta ”Devices” (Laitteet)-, ”Hardware” (Laitteisto)- tai ”Heart Rate Monitor” (Sykemittari) -valikko. Valitse “anturin haku” tai “Auto-Connect”.

Joissakin kuntoilusovelluksissa sinun on ehkä aloitettava harjoitus, jotta voit tarkastella sykettä.

WIT hcern fitness apps, sinun on naputtava Aloita harjoitus (tai jotain vastaavaa) ennen kuin syke näkyy sovelluksessa.

Jotkin kuntoilusovellukset edellyttävät maksullista tilausta sykkeen tarkastelemiseksi.

Tarkista sovelluksen asetuksista, tukeeko maksuton versio sykettä, jos käytät sitä.

Clean the heart rate sensor on the left earbud.

Jos anturi on likainen, se voi estää sykemittarin havaitsemisen. Pyyhi se pehmeällä liinalla.

Power the headphones off and then on.

Kuulokkeiden virran katkaiseminen ja kytkeminen uudelleen voi ratkaista yhteys- ja suorituskykyongelmia.

Sulje fitness-sovellus ja avaa se uudelleen.

Käynnistäminen uudelleen voi ratkaista yhteys- ja suorituskykyongelmat. Sovelluksen sulkeminen kokonaan saattaa edellyttää sovelluksen pyyhkäisyä pois Viimeisimmät sovellukset -osasta.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.