QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose Connect -sovellus ei havaitse tuotetta

Jos avaat Bose connec tapappin iOS- tai Android devic -laitteessasi, mutta Bose Bluetooth -tuotteesi ei ole foudorin, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista, että käytät Bose Connect -sovellusta.

Eri tuotteille on suunniteltu useita Bose-sovelluksia. Tuotteesi toimii Bose Connect -sovelluksen kanssa icon. Lisätietoja on kohdassa yhteensopivien tuotteiden lataaminen Bose Connect -sovelluksella.

Yritä yhdistää Bose-tuotteesi kerran ilman Bose Connect -sovellusta.

Jos Bose Connect -sovellus ei löydä tuotetta, yritä yhdistää laite älypuhelimeen älypuhelimen Bluetooth-valikon kautta. Kun yhteys on muodostettu, yritä sovellusta uudelleen. Lisätietoja älypuhelimen yhdistämisestä on kohdassa Bluetooth-laitteen yhdistäminen . Jos yhteyden muodostaminen ei vieläkään onnistu, katso kohta Bluetooth-laitteen yhdistäminen ei onnistu .

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.

Salli Bose Connect -sovelluksen pyytämät käyttöoikeudet.

Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, se pyytää joitakin käyttöoikeuksia. THES -lenkki sovellus etsii ja ohjaa tuotetta. Jos olet jo hylännyt nämä, poista sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen. Kun avaat -sovelluksen, anna pyydettäessä pyydetyt käyttöoikeudet.

Poista kaikki Bose-tuotteesi merkinnät Bluetooth-laitteesta.

1. Siirry Bluetooth-asetuksiin laitteessa, johon yrität muodostaa yhteyttä.
  2. Etsi Bose-tuote muistilla Bluetooth-yhteyksien luettelosta ja poista se. Sinun on ehkä valittava, haluatko unohtaa sen vai poistaa sen pariliitoksen.
  3. Remov ean yAdditional entrie sfor tuotteen mukaan lukien kaikki entrie sfs joka alkaa 'LE-'.
  4. Yritä muodostaa yhteys uudelleen. Lisätietoja yhteyden muodostamisesta on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Nollaa kuulokkeet.

Tuotteen asetukset ovat tämän  nollauksen aikana.
  1. Katkaise kuulokkeista virta ja odota 30 sekuntia.
  2. Liitä kuulokkeet seinäpistorasiaan yhdysvaltalaisen laturin avulla ja odota 5 sekuntia.
  3. Irrota USB-kaapeli kuulokkeesta ja odota 1 minuutti.
  4. Ota kuulokkeet uudelleen käyttöön ja jatka normaalia käyttöä.

Tyhjennä kuulokkeiden muisti aiemmin liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Kytke kuulokkeisiin virta ja liu'uta Powe rswitch -kytkin Bluetooth -kuvakkeen kohdalle ja pidä sitä painettuna 10 sekunnin ajan, kunnes kuulet ilmoituksen Bluetooth device list cleared (Bluetooth-laiteluettelo tyhjennetty).

Varmista, että Bose-sovellus on ajan tasalla.

Jos Bose-sovellus ei ole uusin versio, siitä saattaa puuttua ominaisuuksia tai parannuksia. Siirry laitteessa sovelluskauppaan, etsi sovellus ja valitse se. Jos päivitys on saatavilla, asenna se.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Käy osoitteessa btu.bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset. Katso tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.