Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nimeäminen uudelleen

Voit antaa Bose-tuotteellesi eri nimen. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi tuotteen tunnistamisessa , kun sovellus  - tai laitevalikossa on useita Bluetooth®-tuotteita.

Nimeä tuote uudelleen Bose Connect -sovelluksella.

1. Avaa sovellus ja odota, kunnes se etsii Bose Bluetooth -yhteyttä® tuotteet

2. Napauta oikeassa  yläkulmassa olevaa Settings gea Ricon (Asetukset) -kohtaa
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Asetukset

3. Valitse nimi

4. Muokkaa nimeä:
    • Poista nimi napauttamalla  oikealla olevaa Xon-painiketta
    • Kirjoita uusi nimi napauttamalla Name (nimi) -kenttää, jolloin laitteen näppäimistö tulee näkyviin
    • Luo satunnainen nimi valitsemalla Luo nimi. Voit luoda uuden nimen napauttamalla sitä. Jos haluat käyttää luotua nimeä, valitse Käytä tätä nimeä