Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Lue, miten voit nopeuttaa laitteen virran käyttöä, kun olet valmis käyttämään sitä, ja powe rit pois käytöstä, kun se ei ole käytössä.

Laitteen virran kytkeminen ja katkaiseminen:

Virran kytkeminen

Paina oikeassa kuulokkeessa virtapainiketta ja Bluetooth -painiketta, kunnes taikinan merkkivalo hohtaa ja kuulet merkkiäänen.

Virran katkaiseminen

Pidä oikeassa kuulokkeessa virtapainiketta / Bluetooth -painiketta painettuna, kunnes  taikinan merkkivalo vilkkuu kolme kertaa, nsammuu ja kuulet merkkiäänen.

Huomautus: Jos virta -/Bluetooth-painiketta pidetään painettuna virran merkkiäänen kuulumisen jälkeen, tuotantosi Bluetooth- etsintätila siirtyy. Voit hallita virtaa vapauttamalla painikkeen virran kytkemisen jälkeen tai kun kuulet merkkiäänen.