Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Lue, miten voit nopeuttaa laitteen virran käyttöä, kun olet valmis käyttämään sitä, ja powe rit pois käytöstä, kun se ei ole käytössä.

Kuulokkeiden virran kytkeminen ja katkaiseminen

Virran kytkeminen

1. Avaa latauskotelo:

• Kuulokkeisiin kytketään virta
    • Kuulokkeiden tilan merkkivalo palaa latauksen tilan mukaan
    • Latauskotelon merkkivalo palaa akun varaustason mukaan
HUOMAUTUS: Kun poistat kuulokkeet latauskotelosta, sulje kotelo akun säästämiseksi ja kotelon pitämiseksi puhtaana.

Virran katkaiseminen

1. Aseta molemmat kuulokkeet latauskoteloon.
  2. Sulje kotelo:

• Kuulokkeiden virta katkeaa
    • Latauskotelon merkkivalo palaa akun varaustason mukaan
HUOMAUTUS: Nappikuulokkeiden yhteys laitteeseen katkaistaan, kun ne asetetaan koteloon.

Valmiustila

Valmiustila säästää nappikuulokkeiden akkua silloin, kun nappikuulokkeet eivät ole kotelossa eikä niitä käytetä. Nappikuulokkeet siirtyvät valmiustilaan, kun ne eivät ole olleet korvassa 10 minuuttiin. Herätä nappikuuloke asettamalla se korvaan.