Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Lue, miten voit nopeuttaa laitteen virran käyttöä, kun olet valmis käyttämään sitä, ja powe rit pois käytöstä, kun se ei ole käytössä.

Kehysten mukana toimitetaan osittainen maksu, ja ne saattavat tarvita herää ennen ensimmäistä käyttökertaa

Herätä kuvat liittämällä kehykset virtalähteeseen 2 sekunniksi ja irrottamalla ne. Yritä käynnistää uudelleen.

Käynnistä tai sammuta laite seuraavasti:

Virran kytkeminen:

Kytke Frames-laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta.

• Tilavalo vilkkuu kahdesti valkoisena ja palaa sitten Bluetooth™-yhteyden tilan mukaan
  • Äänikehote ilmoittaa akun varaustason ja Bluetoot hstatuksen

Virran katkaiseminen

• Pidä painiketta painettuna, kunnes kuulet äänimerkin. Tilavalo vilkkuu kahdesti valkoisena ja himmenee sitten mustaksi

• Voit sammuttaa kehyksen myös kääntämällä kehykset ylösalaisin 2 sekunnin ajaksi. Tilavalo vilkkuu ensin valkoisena ja sitten himmenee mustaksi. Voit poistaa käytöstä Flip-to-Off -toiminnon Bose Music -sovelluksessa Asetukset -valikossa.
HUOMAUTUS: Kun ruudut ovat sammuneet, voit siirtää niitä mihin tahansa suuntaan.

Automaattinen virrankatkaisu liikkeentunnistuksen avulla

Automaattinen virrankatkaisu säästää akkua silloin, kun Frames-laseja ei käytetä. Kehykset sammuvat, kun ääni on lakannut eikä kehyksiä ole siirretty 10 minuuttiin. Kytke laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta.
HUOMAUTUS: Voit poistaa liikkeentunnistuksen käytöstä Asetukset -valikon Bose Music -sovelluksessa.