Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Lue, miten voit nopeuttaa laitteen virran käyttöä, kun olet valmis käyttämään sitä, ja powe rit pois käytöstä, kun se ei ole käytössä.

Voit käyttää virtapainiketta seuraavasti:

Virran kytkeminen:
Kytke Frames-laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta.

• Tilavalo palaa valkoisena 2 sekuntia ja palaa sitten& Bluetooth™ -yhteyden tilan mukaan
  • Äänikehote ilmoittaa akun varaustason ja Bluetoot hstatuksen

Virran katkaiseminen
Käännä lasit ylösalaisin kahdeksi sekunniksi. Tilamerkkivalo palaa valkoisena ja sammuu sitten.
HUOMAUTUS: Kun lasien virta on katkaistu, voit liikutella niitä kaikkiin suuntiin.

Automaattinen virrankatkaisu
Automaattinen virrankatkaisu säästää akkua silloin kun laseja ei käytetä. Lasien virta katkeaa, kun ääni on pysäytetty eikä laseja ole liikutettu 5 minuuttiin.
Kytke laseihin virta painamalla oikean sangan painiketta.