Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ääni katoaa virtuaalisen online-kokouksen aikana

Jos Bose-tuotteesi ääni katoaa, kun soitat sitä käyttäessäsi virtuaalisten online-kokoussovelluksessa (esim. Skype, tiimit, zoomaus jne.). Kokeile seuraavia toimia:

Jos käytät tietokonetta VoIP-palveluun tai musiikin kuunteluun, kokeile kuulokkeiden automaattisen virrankatkaisun muuttamista.

Kun tietokonetta käytetään VoIP-palveluihin (esim. sovellukset, joissa on ääni- tai videopuhelu) tai musiikki, laite ei ehkä vastaanota ohjauskomentoja käyttämästäsi sovelluksesta tai tietokoneesta. Tässä tapauksessa – ja missä tahansa tapauksessa, jossa laite ei havaitse vuorovaikutusta – laitteen automaattinen sammutusaika laskee, vaikka laite vastaanottaa ääntä VoIP-palvelusta tai musiikkisovelluksista. Poista uniajastin käytöstä tai aseta se pidemmäksi ajaksi. Lisätietoja on kohdassa automaattisen virrankatkaisun ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .