SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

ITunes-äänikirjojen toistaminen SoundTouchin kautta

Lue, miten voit kuunnella äänikirjoja, jotka on ladattu tai lisätty SoundTouch-tiliisi linkitettyyn iTunes-musiikkikirjastoon.

Määritä, ovatko äänikirjatiedostot AAC-tiedostoja.

ITunesissa äänikirjoissa on .m4b-laajennus, eikä niitä näy SoundTouch-sovelluksessa. .m4b-tiedostot voidaan kuitenkin muuttaa .m4a-tiedostoiksi ja tuoda uudelleen, jos ne ovat AAC-tiedostoja.

Lisätietoja tiedostotyypin määrittämisestä on kohdassa ääniraidan tiedostotyypin määrittäminen.

Jos tiedosto on AAC, vaihda tiedostoksi .m4a.

1. Etsi äänitiedosto. Ellei sitä ole muutettu manuaalisesti, sijainti on /users/[username]/Music/iTunes/
  2. Valitse ja nimeä tiedosto uudelleen napsauttamalla sen nimeä. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa tiedoston nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valita nimeä uudelleen
  3. Muuta tiedostonimen lopussa oleva tiedostotunniste .ac c. m4a:sta
  4. Aseta tiedosto uudelleen iTunesiin
  5. Kun tiedosto on lisätty, muuta tiedostoksi Musiikki
    1. Napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella
    2. Valitse Asetukset
    3. Napsauta avattavaa Media laji -valikkoa ja valitse Musiikki

6. Odota 15 minuuttia, kunnes musiikkikirjasto synkronoituu automaattisesti. Lisätietoja on kohdassa musiikkikirjaston synkronointi
  7. Etsi ja toista tiedosto musiikkikirjastosta siirtymällä Books & -sivulle ja puhutun sanan tyylilajiin.