Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen äänenvoimakkuuden säätäminen

Lue, miten voit lisätä tai vähentää laitteen äänenvoimakkuutta.

Press & Turn -äänenvoimakkuussäätimen käyttö

Voit säätää äänenvoimakkuutta painamalla -painiketta ja kääntämällä äänenvoimakkuuden säädintä tai käyttämällä mobiililaitteen äänenvoimakkuuden säätimiä.

Paina ja käännä äänenvoimakkuuden säädintä seuraavasti:
  • Varmista, että Frames-ohjelmisto on ajan tasalla
  • Varmista, että Bose Connect -sovelluksessa on valittuna äänenvoimakkuuden säätö ja -painike. Tämä toiminto on Asetukset-valikossa.

Voit lisätä äänenvoimakkuutta pitämällä kehyksen -painiketta painettuna ja kääntämällä päätäsi oikealle. Vahvista äänenvoimakkuus vapauttamalla painike.

Kuulet merkkiäänen, kun äänenvoimakkuus saavuttaa enimmäismäärän .

Voit vähentää äänenvoimakkuutta pitämällä -painiketta painettuna samalla, kun käännät päätäsi vasemmalle . Vahvista äänenvoimakkuus vapauttamalla painike.

Kun äänenvoimakkuus on pienimmillään, kuuluu äänimerkki.

Huomautus: Jos haluat muuttaa äänenvoimakkuutta voimakkaammin, käännä päätäsi hitaasti.