Digitaalisen äänimuodon määrittäminen

Järjestelmä voi näyttää vastaanottamasi digitaalisen äänen tyypin. Tästä on hyötyä, kun haluat määrittää, saatko parasta ääntä liitetystä laitteesta.

Toistettavan sisällön äänimuodon määrittäminen:

Avaa Bose Music -sovellus ja valitse soundbar. Kun ääni toistetaan optisesta tai HDMI ARC -liitännästä soundbar-kaiuttimen kautta, valitse sovelluksen alareunassa näkyvä Playing from TV (toisto televisiosta).  Näkyviin tulevassa näytössä äänimuoto näyttää jonkin seuraavista muodoista:
  • LPCM
  • Dolby Digital
  • Dolby Digital Plus
  • Dolby TrueHD
  • Dolby Atmos
Jos näytetty äänimuoto ei vastaa odotuksiasi, tarkista ja säädä television ja siihen liitettyjen laitteiden äänilähtöasetuksia. Äänimuoto ja läpikulkuasetukset on ehkä muutettava Off (pois käytöstä)- tai Auto (Automaattinen) -asetukseksi on (käytössä).

img alt= bose music -sovellus. toistaminen televisiosta src= https://assets.bosecreative.com/transform/b2c5531a-4ba1-4625-9ed6-35c02c4b5e01/bma_playing-from-tv" style= width: 300 px; korkeus: 600px; />