QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

NFC-laitteen pariliitos ei onnistu

Jos et voi yhdistää laitetta laitteeseen NFC-tekniikalla (Near-Field Communication), kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että laite tukee Bluetooth®-laitteen yhdistämistä NFC-yhteydellä.

NFC (Near-field communication) -toimintoa voidaan käyttää monenlaisiin yhteyksiin (esim. Bluetooth, maksu, tiedostojen jakaminen jne.). Tarkista laitteen tiedoista tai käyttöoppaasta, että se tukee Bluetooth-pariliitosta NFC-yhteydellä. Jos näin ei ole, katso kohtaa Bluetooth®-laitteen liittäminen laitepariksi.

Apple-tuotteet: Muodosta yhteys Bluetooth®-yhteyden kautta.

Apple-tuotteet eivät ehkä muodosta  yhteyttä Bluetooth-kaiuttimiin NFC:n kautta. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Avaa laitteen asetusvalikko ja varmista, että NFC on käytössä.

Jos asetuksia ei löydy, etsi ja ota NFC käyttöön laitteen oppaista.

Varmista, että laitteen A2DP Bluetooth® -protokolla on käytössä.

Kun laite liitetään tai liitetään pariliitoksella, A2DP Stereo Audio -toiminnon on oltava käytössä, jotta kuulokkeisiin voidaan lähettää laadukasta ääntä. Jos signaali lähetetään kuulokkeisiin Headset Profile (HSP)- tai Hands-Free Profile (HFP) -profiilin avulla, äänenlaatu on heikko tai huono

Lisätietoja siitä, mitä profiilia eDevice tukee, on laitteen valmistajalla.

Etsi NFC-kosketuspiste laitteesta.

NFC on lyhyen kantaman teknologia, joten laitteiden on oltava muutaman sentin etäisyydellä toisistaan, jotta yhteys toimii. Tietyissä laitteissa (esim. Suuremmat laitteet, kuten kannettava tietokone tai tablet-laite), sinun on ehkä etsittävä laitteen NFC-kosketuspiste, jotta se on riittävän lähellä Bose-tuotteen kosketuspistettä. Katso laitteen oppaista, mistä sen NFC-kosketuspiste löytyy. Varmista sitten, että kosketuspiste on asetettu oikein pariliitoksen muodostamisen ajaksi. Lisätietoja on kohdassa pariliitoksen muodostaminen NFC-tekniikalla

Käynnistä uudelleen laite, jota käytetään yhteyden muodostamisessa Bose-järjestelmään.

Elektroniikka, kuten älypuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet, on ehkä käynnistettävä uudelleen ajoittain pienten käsittelyvirheiden korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä kääntämällä laitetta ja poistamalla akku mahdollisuuksien mukaan 15 sekunniksi. Käynnistä sitten laite ja yritä uudelleen.

Tyhjennä Bose-tuotteen muisti aiemmin liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Bose-tuote muistaa useita laitteita, jotka se on liittänyt oso-laitteeseen, ja muodostaa niihin nopeasti yhteyden. cas ethy i sa n issue with the th edevice memory, clean rit an dthen try to reconnnec tthe device. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Määritä, käytetäänkö laitteessa muun valmistajan akkua.

Som ePhonesin NFC-sirut on tallennettu laitteen akkuun. Jos akku on vaihdettu epätarkkaan, laite voi näyttää, että NFC on käytössä ja toimii, mutta ilman sirua se ei toimi.

Määritä, esiintyvätkö ongelmat toisessa yhteensopivassa laitteessa.

Jos ongelma ei koske toista yhteensopivaa laitetta, ongelma liittyy alkuperäiseen laitteeseen. Lisätietoja on laitteen oppaissa tai valmistajalla.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.