Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Pariliitoksen muodostaminen NFC-tekniikalla

Bluetooth-yhteensopivat matkapuhelin- tai äänilaitteet voi liittää laitteeseen helposti NFC-yhteydellä (Near-field Communication). Opi muodostamaan pariliitos Bluetooth-laitteiden ja laitteen välille.

NFC-laitteen yhdistäminen:

1. Käynnistä tuote.
  2. Ota Bluetooth- ja NFC-yhteys käyttöön yhdistettävät laitteet -kohdassa
  3. Pistä laitteen NFC-kosketuspiste lyhyesti kuulokkeiden oikean korvakuvun keskelle
    Vinkki: Useimmat laitteet on avattava, jotta NFC-toimintoa voi käyttää

Kun laite on liitetty, sen valo  palaa valkoisena.