Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Musiikki keskeytyi tulevan puhelun vuoksi

Jos kuuntelet musiikkia mobiililaitteellasi ja musiikki siirretään odottamatta tulevan puheluhälytyksen kautta, opettele poistamaan puheluhälytys käytöstä laitteestasi.

Ota äänikehotteet käyttöön tai poista ne käytöstä.

1. Kytke kaiuttimeen virta.
  2. Paina samanaikaisesti äänenvoimakkuuden + ja - painiketta  , kunnes kuulet vahvistuksen.

Jos liitetty laite on Android-puhelin, poista laitteen Call Audio käytöstä.

Siirry laitteen Bluetooth -asetuksiin, valitse tuot rproduc tto  -näkymä ja poista valinta Call Audio(Soita ääni) -kohdasta.
Huomautus: Tämä poistaa käytöstä kaikki kaiutinpuhelimen toiminnot, kuten puheluilmoitukset ja mahdollisuuden soittaa ja vastata puheluihin kaiuttimen kautta.

Android Bluetooth device settings