SoundTouch 20 -langaton kaiutin

Myynnissä 2014–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Laitteen Wi-Fi- ja Bluetooth-toiminnot voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä samanaikaisesti. Tästä on hyötyä tilanteissa, joissa järjestelmän toimintaa on rajoitettava (esim. jos tarvitset vain lisätulon).

Ota Wi-Fi- ja Bluetooth-toiminnot käyttöön tai poista ne käytöstä seuraavasti:

Wi-Fi-yhteyden poistaminen käytöstä:
  1. Käynnistä järjestelmä painamalla järjestelmän virtapainiketta
  2. Paina 3 - ja Volume - -painikkeita noin 5 sekunnin ajan. Näyttöön tulee teksti Hold to disable Networking (pidä-painiketta alhaalla, jos haluat poistaa verkon käytöstä), ja lähtölaskenta alkaa 5:stä

3. Wi-Fi-merkkivalo sammuu, kun Wi-Fi-toiminto on poistettu käytöstä
Poista käytöstä Bluetooth: Poista Bluetoot hkäytöstä tyhjentämällä pariliitosluettelo. Pidä  kaiuttimen Bluetoot h-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu valkoisena

Wi-Fi-yhteyden ottaminen uudelleen käyttöön:
  1. Käynnistä järjestelmä painamalla järjestelmän virtapainiketta
  2. Paina 3 - ja Volume - -painikkeita noin 5 sekunnin ajan. Näyttöön tulee teksti Hold to enable Networking (paina pitkään, jotta verkko otetaan käyttöön), ja lähtölaskenta alkaa 5:stä
  3. Wi-Fi-merkkivalo syttyy, kun Wi-Fi-toiminto on otettu käyttöön
Ota Bluetooth uudelleen käyttöön: Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth-laitteen kanssa