IP-osoitteen määrittäminen

IP-osoite on joukko numeroita, joita laite käyttää verkossa kommunikoimiseen. Tämä osoite voi olla hyödyllinen lisäasennuksessa tai vianmäärityksessä.

Määritä kaiuttimen IP-osoite jollakin seuraavista tavoista:

Bose Music -sovelluksella

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Tekniset tiedot
  3. Selaa alaspäin, kun haluat tarkastella kaiuttimen IP-osoitetta ja MAC-osoitteita.

Mac- tai PC-tietokoneen käyttäminen

1. Käynnistä pääte (Mac) tai komentokehote (Windows) tietokoneessa, joka on liitetty samaan verkkoon kuin järjestelmä
  2. Kirjoita komento arp –A, jos haluat näyttää luettelon verkon IP-osoitteista ja niihin liittyvistä MAC-osoitteista
  3. Tunnista järjestelmä sen MAC-osoitteen perusteella ja kopioi siihen liittyvä IP-osoite. Jos näkyvissä on kaksi IP-osoitetta, kopioi molemmat
    Vinkki: Vaikka Bose MAC -osoitteelle ei ole määritetty muotoa, joidenkin yleisten osoitteiden alussa on 00-0C-8A, 08-DF-1F, 28-11-A5, 2C-41-A1tai 4C-87-5D

Reitittimen asetusvalikon käyttäminen

1. Kirjaudu reitittimen asetusvalikkoon
  2. Siirry IP-osoitetaulukkoon
  3. Tunnista järjestelmä sen MAC-osoitteen perusteella ja kopioi siihen liittyvä IP-osoite. Jos näkyvissä on kaksi IP-osoitetta, kopioi molemmat
    Vinkki: Vaikka Bose MAC -osoitteelle ei ole määritetty muotoa, joidenkin yleisten osoitteiden alussa on 00-0C-8A, 08-DF-1F, 28-11-A5, 2C-41-A1tai 4C-87-5D