CineMate® 120 -kotiteatterijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Analogisen tulon määrittäminen

Kaukosäätimen lähdepainikkeet (esim. TV, CBL-SAT, BD-DVDjne.) vastaavat järjestelmäkonsolin takana olevaa merkittyä tuloa. Koska konsolissa on vain yksi analoginen liitäntä, voit valita, mikä kaukosäätimen painike valitsee liitäntään liitetyn äänilähteen.

Määritä analoginen tulo.

1. Avaa järjestelmävalikko konsolin etuosassa painamalla kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
  2. Selaa nuolipainikkeiden avulla alaspäin ja valitse ASETA ANALOGINEN TULO
  3.  Liitä analoginen tulo kaukosäätimen painikkeeseen vasemmalla ja oikealla painikkeella (Auto/TV, CBL SAT, BD DVD, PELI tai AUX)
  4. Poistu valikosta painamalla EXIT -painiketta.