CineMate® 120 -kotiteatterijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

HDMI-CEC:n ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

CEC (Consumer Electronics Controls) on tapa, jolla HDMI-kaapeleilla liitettyjen laitteiden välillä voidaan käyttää tiedonsiirtoa ja toimintoja. Tämän toiminnon avulla yksi laite voi ohjata toisen laitteen perustoimintoja, kuten laitteen virran katkaisemista tai television valitun tulon muuttamista.

HDMI-CEC:n ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

Huomautus: Tämä asetus koskee kaikkia järjestelmään liitettyjä HDMI-laitteita.
  1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
  2. Siirry kohtaan 3 HDMI-CEC
  3. Valitse HDMI-CEC-asetus vierittämällä vasemmalle tai oikealle:
    1. OLETUS KÄYTÖSSÄ: Ottaa CEC:n käyttöön
    2. VAIHTOEHTO KÄYTÖSSÄ: Kokeile tätä asetusta, jos et voi hallita odottamatonta takaisinperivyyttä hallitse tiettyjä laitteita
      Vinkki: Jos tämä asetus  ei näy, päivitä järjestelmäsi uusimpaan versioon. Lisätietoja on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen
    3. POIS: Poistaa CEC:n käytöstä
  4. Poistu valikosta painamalla EXIT -painiketta