HDMI-CEC:n ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

CEC (Consumer Electronics Controls) on tapa, jolla HDMI-kaapeleilla liitettyjen laitteiden välillä voidaan käyttää tiedonsiirtoa ja toimintoja. Tämän toiminnon avulla yksi laite voi ohjata toisen laitteen perustoimintoja, kuten laitteen virran katkaisemista tai television valitun tulon muuttamista.

HDMI-CEC:n ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Vieritä alas virta-osaan ja valitse sitten CEC. Lisäasetukset .

3. Valitse haluamasi vaihtoehto napauttamalla sen vieressä olevaa ympyrää:
    • Käytössä: Ottaa CEC-toiminnon käyttöön (oletusasetus).
    • Vaihtoehto 2: Tämä vaihtoehto ratkaisee useimmat CEC-tekniikkaa koskevat ongelmat vanhemmissa laitteissa. Kokeile tätä asetusta, jos et voi hallita tiettyjä laitteita tai käyttää niitä odottamattomasti.
    • Vaihtoehto 3: Käytä -toimintoa, kun televisio ei lähetä odotettua virran kytkentäkomentoa, kun se käynnistyy.
    • Vaihtoehto 4: Käytä -toimintoa, kun televisio ei lähetä ääntä soundbar-kaiuttimeen tai kun TV toistaa ääntä kaiuttimiensa kautta soundbar-kaiuttimen sijaan.
    • Vaihtoehto 5: Käytä -toimintoa, kun HDMI-yhteys televisioon katkeaa eikä ääni palaudu, kun yhteys muodostetaan uudelleen.
    • Vaihtoehto 6: Käytä -toimintoa, kun televisioon (tai muuhun HDMI-laitteeseen) kytketään virta pian sen jälkeen, kun se on sammutettu.
    • Vaihtoehto 7: Käytä -toimintoa, kun televisio ei lähetä odotettua Power on (virta kytketty) -komentoa eikä televisio reagoi oikein, kun virta on katkaistu.
    • Pois: Poistaa CEC-toiminnon käytöstä.
    advanced CEC screen

4. Kun olet valmis, palaa edelliseen näyttöön napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta ja poistu sitten Asetukset-valikosta napauttamalla X-painiketta.