Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Television asetusten muuttaminen

Järjestelmävalikon Asetukset TV -vaihtoehto määrittää, näkyvätkö Bose-valikot sekä järjestelmäkonsolissa että liitetyssä televisiossa vai vain järjestelmäkonsolissa. Jos haluat esimerkiksi säätää järjestelmäasetuksia siten, että kuva näkyy televisiossa, voit valita tämän vaihtoehdon tässä.

Säädä TV-asetuksia.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain järjestelmässä, jossa on konsolin ohjelmisto 030100 tai uudempi. Lisätietoja on ohjeaiheessa ohjelmiston tai laiteohjelmiston version tarkistaminen.
  1. Kytke järjestelmään ja televisioon virta.
  2. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta.
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.
  3. Selaa oikealle nuolipainikkeilla ja valitse Video -kuvake.
  4. Selaa alaspäin ja valitse television asetukset.
  5. Korosta nykyinen asetus painamalla oikeaa nuolipainiketta.
  6. Valitse vaihtoehto ylä- ja alanuolipainikkeilla:
    1. Yes (Kyllä) näyttää television, CBL-SAT-, VCR- ja AUX-lähteiden Bose Settings (Asetukset) -valikon sekä TV:n että järjestelmän konsolin näytössä.
    2. Ei näyttää TV-, CBL-SAT-, VCR- ja AUX-lähteiden asetusvalikkoa vain järjestelmän konsolin näytössä.
  7. Poistu valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.