Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose-verkkotuotepäivitysohjelman yhteensopivuustiedot

Voit päivittää yhteensopivat Bose-tuotteet Bose-tuotepäivityksellä osoitteessa btu.Bose.com. Tämä verkkopohjainen päivitysohjelma on helppo tapa pitää tuote ajan tasalla uusimpien ominaisuuksien ja parannusten avulla. Tarkista, mitkä tietokoneet ja selaimet ovat yhteensopivia päivitysohjelman kanssa.

Bose Updater -päivitysohjelman vaatimukset:

Käytä Bose-päivitysohjelmaa yhteensopivalla laskentajärjestelmällä ja selaimella. Vaikka muut käyttöjärjestelmät ja selaimet saattavat toimia, päivitysohjelma on suunniteltu alla lueteltuja käyttöjärjestelmiä varten.

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

• Windows 10
  • MacOS (kaksi uusinta versiota)

Web-selaimet

• Chrome
  • Reuna
  • Firefox
  • Safari
Lisätietoja tuotteen päivittämisestä on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.