SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Spotify-tilin lisääminen

Voit lisätä Bose-tiliisi musiikkipalveluita, joiden avulla voit käyttää suoratoistosisältöä. Musiikkipalvelujen saatavuus vaihtelee alueittain.

Voit lisätä Spotify-tilin seuraavasti:

Huomautus: SoundTouch-musiikkilähteeksi voidaan lisätä vain maksullisia Spotify Premium -tilejä. Jos haluat käyttää ilmaista Spacfy-tiliä, katso lisätietoja kohdasta musiikin suoratoisto Bose-järjestelmään Spotify Connectin avulla.
  1. Valitse SoundTouch-sovelluksessa vasemmalla ylhäällä oleva valikkokuvake

2. Valitse Add Service (Lisää palvelu).

3. Valitse Spotify:

1. Jos haluat kirjautua aiemmin luotuun tiliin, valitse LISÄÄ TILI ja anna tilin tunnistetiedot tai VALITSE KIRJAUDU FACEBOOKIIN, jos tili on sidottu Facebook-sisäänkirjautumiseen
    2. Luo uusi tili valitsemalla LUO SPOTIFY-TILI ja antamalla tarvittavat tiedot

• Spotifyn voi nyt avata valitsemalla Valikko -> Spotify
  • Jos kyseessä on useita tilejä, kukin niistä on lueteltu ja erotettu tilin sähköpostiosoitteella, joka näkyy kunkin tilin luettelossa