CineMate® 120 -kotiteatterijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

AUX-sivulähdön määrittäminen

Järjestelmän konsolin sivussa olevaa 1/8 tuuman (3.5 mm:n) liitintä voidaan käyttää joko kuulokeliitännässä tai lisääänitulona (esim. älypuhelimen, kannettavan tietokoneen tai muun kannettavan medialaitteen nopea yhdistäminen). Lue, miten voit valita, mitä liitin tekee.

Valitse konsolin sivussa oleva AUX-tulotoiminto.

1. Avaa järjestelmävalikko konsolin etuosassa painamalla kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
  2. Selaa alaspäin ja valitse 5 SIDE AUX
  3. Vieritä vasemmalle Righ tt :sta valitse vaihtoehto:
    • Audio in on oletusasetus. Näin voit kätevästi liittää kannettavan laitteen (esim. älypuhelin tai kannettava tietokone), kun haluat kuulla järjestelmän kautta. Kun yhteys on muodostettu, valitse liitetty laite painamalla SoundTouch-painiketta
    • Kuulokkeiden avulla voit liittää järjestelmään kuulokkeet järjestelmän kaiuttimien sijaan. Kuulokkeiden liittäminen mykistää järjestelmän kaiuttimet.
  4. Poistu valikosta painamalla EXIT -painiketta.