Deezer-tilin lisääminen

Lisää Bose-tiliisi musiikkipalveluita, jotta voit käyttää suoratoistosisältöä. Musiikkipalvelujen saatavuus vaihtelee alueittain.

Lisää Deezer-tili.

Asioita tietää

• Deezer Premium+ -tili sare suosittelee , että Deezer-sisältöä voi käyttää
  • Yhdysvaltain muut kuin Premium-tilit voivat selata Deezer-luetteloa, mutta eivät voi toistaa sisältöä
  • Yhdysvaltain ulkopuolella olevat ei-Premium-tilit voivat käyttää henkilökohtaista radiota ja 30 sekunnin ajan esikatselukuvia

Deezer-tilin lisääminen

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon ylhäällä vasemmalla
    Vinkki: Jos kuvaketta ei näy, valitse se ta pa -tuotteella ja etsi sitten -kuvake
  2. Napauta Oma tili -kuvaketta icon
  3. Valitse Hallitse musiikkipalveluja
  4. Valitse Lisää uusi palvelu
  5. Selaa Deezer -kuvakkeen kohdalle ja napauta sitä
  6. Noudata sovelluksen ohjeita t ologin t oor Luo Deze rAccount
    Vinkki: Laitteen oletusselain saattaa avautua Deezerin kautta
  7. Valitse Done with Services(Valmis palveluilla) .