SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Jo liitetyn Bluetooth-laitteen yhdistäminen uudelleen

Laite muistaa viimeiset Bluetooth-laitteet, joihin se on pariliitetty, jotta se voi muodostaa yhteyden niihin nopeasti ja automaattisesti. Tästä on hyötyä, jos laite muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen virran ollessa kytkettynä tai jos haluat vaihtaa toiseen laitteeseen.

Valitse Bluetooth-laite, johon olet aiemmin muodostanut yhteyden.

Jotta voit valita laitteen laitteen muistista, äänikehotteiden on oltava käytössä. Jos olet poistanut ne käytöstä, katso lisätietoja niiden ottamisesta uudelleen käyttöön kohdasta äänikehotteiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä. Jos  Bluetooth- yhteys muodostetaan, voit muodostaa yhteyden vain yhteen laitteeseen kerrallaan.
  1. Kun kuulokkeisiin on kytketty virta, paina virtakytkin kokonaan ylös ja vapauta se, niin valittu laite alkaa toimia.
  2. Paina 2 sekunnin kuluessa virtakytkintä uudelleen ylös ja vapauta se ja valitse seuraava muistissa oleva laite.
  3. Toista vaihetta 2, kunnes kuulet yhdistettävän laitteen nimen.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Bluetooth-laitteeseen, kokeile vianmääritysohjeita.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Bluetooth-laitteen yhdistäminen ei onnistu.