SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Useiden Bluetooth®-yhteyksien käyttäminen

Multi-point on ominaisuus, jonka avulla laite voi muodostaa yhteyden useampaan kuin yhteen Bluetooth-laitteeseen. Tästä on hyötyä, jos haluat vaihtaa kahden älypuhelimen välillä katkaisematta yhteyttä ja muodostamatta yhteyttä uudelleen joka kerta.

Useiden yhteyksien hallinta

Kun kuulokkeisiin kytketään virta, ne muodostavat automaattisesti yhteyden kahteen viimeksi yhdistettyyn laitteeseen. Jos kaiutin on aktiivisessa yhteydessä kahteen laitteeseen, voit toistaa musiikkia kummasta laitteesta tahansa. Voit vaihtaa liitettyjen laitteiden välillä keskeyttämällä ensimmäisen laitteen ja toistamalla musiikkia toisesta laitteesta.

Vaihtaminen liitettyjen laitteiden välillä
Musiikin toistaminen kuulokkeiden muistissa olevasta laitteesta, jota ei ole liitetty:
  1. Liu'uta virtakytkin Bluetooth-kuvakkeen kohdalle ja vapauta se, niin kuulet, mitkä laitteet ovat yhteydessä.
  2. Muodosta yhteys seuraavaan pariliitettyyn laitteeseen liu'uttamalla virtakytkin kokonaan Bluetooth-kuvakkeen kohdalle ja vapauttamalla se uudelleen kolmen sekunnin kuluessa.
  3. Toista vaihetta 2, kunnes kuulet oikean laitteen nimen.
Huomautus: Jos haluat käyttää tätä toimintoa, äänikehotteiden on oltava käytössä. Lisätietoja on kohdassa äänikehotteiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.