Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Useiden Bluetooth®-yhteyksien käyttäminen

Multi-point on ominaisuus, jonka avulla laite voi muodostaa yhteyden useampaan kuin yhteen Bluetooth-laitteeseen. Tästä on hyötyä, jos haluat vaihtaa kahden älypuhelimen välillä katkaisematta yhteyttä ja muodostamatta yhteyttä uudelleen joka kerta.

Vaihtaminen kahden yhdistetyn Bluetooth®-laitteen välillä:

Kun kaiuttimeen on kytketty virta, se muodostaa automaattisesti yhteyden kahteen viimeksi liitettyyn laitteeseen (jos laitteeseen on kytketty virta ja se on toiminta-alueella). Kun kaksi laitetta on liitetty, voit toistaa musiikkia kummastakin laitteesta pysäyttämällä ensimmäisen laitteen ja soittamalla sitten toisesta laitteesta. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Useiden Bluetooth-laitteiden yhdistäminen Bose Connect -sovelluksella:

1. Avaa sovellus ja odota, kunnes se etsii saatavilla olevia Bose Bluetooth -laitteita

2. Napauta tuotteen kuvan alla olevaa Bluetooth -kuvaketta
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Bluetooth -kuvaketta

3. Yhdistä aiemmin liitetyt laitteet laitteen nimen vieressä olevalla vaihtopainikkeella tai yhdistä uusi laite valitsemalla YHDISTÄ UUSI LAITE. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen

Liitetyt laitteet näkyvät NYKYISEN alla

Laitteen näytössä näkyy Bluetooth -kuvakkeen vieressä 2, kun kaksi laitetta on liitetty.

Bluetooth-laitteen yhdistäminen Bose Connect -sovelluksella:

1. Ota Bluetooth käyttöön yhdistettävät laitteet -kohdassa
  2. Avaa sovellus ja odota, kunnes se etsii saatavilla olevia Bose Bluetooth -laitteita

3. Napauta Bluetooth -kuvaketta ja  katso Bluetooth-yhteydet
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Bluetooth -kuvaketta

4. Liitä  laite:
    • Käytä -vaihtoja t i i i i i i t i t i t i t i t i t i t i i i i i i i i   i
    • Voit yhdistää uuden laitteen valitsemalla CONNECT NEW DEVICE(YHDISTÄ UUSI LAITE) : Sovellus kehottaa avaamaan haluamasi Bluetooth-asetukset   , jotta et muodosta yhteyttä Bose-tuotteeseen