SoundLink® Colour Bluetooth® -kaiutin

Myynnissä 2014–2017

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Useiden Bluetooth®-yhteyksien käyttäminen

Multi-point on ominaisuus, jonka avulla laite voi muodostaa yhteyden useampaan kuin yhteen Bluetooth-laitteeseen. Tästä on hyötyä, jos haluat vaihtaa kahden älypuhelimen välillä katkaisematta yhteyttä ja muodostamatta yhteyttä uudelleen joka kerta.

Vaihtaminen kahden yhdistetyn Bluetooth®-laitteen välillä:

Kun kaiuttimeen on kytketty virta, se muodostaa automaattisesti yhteyden kahteen viimeksi liitettyyn laitteeseen (jos laitteeseen on kytketty virta ja se on toiminta-alueella). Kun kaksi laitetta on liitetty, voit toistaa musiikkia kummastakin laitteesta pysäyttämällä ensimmäisen laitteen ja soittamalla sitten toisesta laitteesta. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.