Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Useiden Bluetooth®-yhteyksien käyttäminen

Multi-point on ominaisuus, jonka avulla laite voi muodostaa yhteyden useampaan kuin yhteen Bluetooth-laitteeseen. Tästä on hyötyä, jos haluat vaihtaa kahden älypuhelimen välillä katkaisematta yhteyttä ja muodostamatta yhteyttä uudelleen joka kerta.

Kahden yhdistetyn Bluetooth®-laitteen hallinta:

Kun painat kaukosäätimen Bluetooth -painiketta, kaiutin muodostaa automaattisesti yhteyden viimeksi liitettyyn Bluetoothin Bluetooth-laitteeseen ( I Fit on kantoalueella ja Bluetooth on käytössä). Voit liittää ääniyhteyden viimeksi liitettyyn laitteeseen ja siirtyä Bluetooth-asetuksiin kohdassa ddevice ja valitsemalla kaiuttimen.

Kun kaksi laitetta on liitetty, voit helposti toistaa musiikkia kummastakin laitteesta katkaisemalla eDevice-laitteen yhteyden ja muodostamalla yhteyden toiseen laitteeseen.  Pysäytä vain ensimmäinen laite ja aloita toisto toisesta laitteesta.

Lisätietoja laitteiden liittämisestä on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.