Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänikehotteiden kielen vaihtaminen

Laitteessa on useita äänikehotteiden kielivalintoja, joten voit kuunnella laitteesta ääniviestejä haluamallasi kielellä.

Esiasennetut äänikehotteiden kielet

English • German • Korean • Swedish • Polish • Espanja • mandariini • Italia • hollanti • Ranska • Japani • portugali • Venäjä

Valitse äänikehotteen kieli.

Jos käynnistät järjestelmän ensimmäisen kerran,  selaa käytettävissä olevia kieliä Volume + - ja Volume – -painikkeilla ja pidä sitten monitoimitoimintoa painettuna icon kun  haluttu kieli on kuultu. Voit vaihtaa kielen milloin tahansa seuraavien ohjeiden avulla.
  1. Pidä monitoimipainiketta painettuna samanaikaisesti icon Ja Äänenvoimakkuus – -painikkeita, kunnes kuulet äänikehotteen
  2. Voit  selata käytettävissä olevia kieliä (englanti, Espanja, Ranska, Saksa, mandariinikiina, Japani, Italia, portugali, hollanti, Venäjä tai Puola)
  3. Kun kuulet haluamasi kielen, pidä keskimmäistä monitoimitoimintoa painettuna icon painiketta, kun haluat valita sen.

Tuotteen äänikehotteen kielen valitseminen Bose Connect -sovelluksella:

1. Avaa sovellus ja odota, kunnes se etsii saatavilla olevia Bose Bluetooth™ -tuotteita

2. Voit  tarkastella laitteen asetuksia napauttamalla Asetukset ico n
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Asetukset

3. Valitse äänikehotteen kieli

4. Valitse kieli.