Bose Portable Smart Speaker

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänikehotteiden ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Äänikehotteet, jotka järjestelmä ilmoittaa (esim. akun tila ja yhteyskehotteet) voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tarpeen mukaan.

Äänikehotteiden kielen ottaminen käyttöön, poistaminen käytöstä tai muuttaminen:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Äänikehotteet.

• Ota äänikehotteet käyttöön tai poista ne käytöstä Ota kehotteet käyttöön -vaihtokytkimellä

• Valitsemalla Kieli voit valita jonkin toisen äänikehotteen kielen