Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ääniviiveen asettaminen

Ääniviive lisää äänisignaaliin valittavan viiveen. Tästä on hyötyä tilanteissa, joissa TV-kuva näkyy hieman ennen äänen kuulumista. Tällä asetuksella voit synkronoida äänen videokuvan kanssa.

Ääniviiveen määrittäminen:

Ennen aloittamista

Äänen viive -toiminto on käytettävissä järjestelmäkonsoleilla, joiden ohjelmistoversio on 030100 tai uudempi. Lisätietoja on ohjeaiheessa ohjelmiston tai laiteohjelmiston version tarkistaminen.

Ääniviiveen asettaminen

Huomautus: Tämä asetus vaikuttaa kaikkiin järjestelmän kautta toistettaviin videoihin.
  1. Paina kaukosäätimen Settings (Asetukset) -painiketta. (Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.)
  2. Selaa alaspäin ja valitse Ääniviive.
  3. Selaa oikealle ja valitse äänen viive -asetukset.
  4. Aseta ääniviive välillä 0 - 8 selaamalla ylös tai alas. (Vinkki: Oletusasetus on 2.)
  5. Poistu valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.