Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Automaattisen herätyksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Automaattisen herätyksen avulla voit käynnistää laitteen ilman kaukosäädintä. Esimerkiksi Bose-tuote voi käynnistyä automaattisesti, kun televisioon tai kaapelivastaanottimeen kytketään virta.

Ota automaattinen herätystoiminto käyttöön tai poista se käytöstä.

Kaiuttimeen liitetyt televisiot tai laitteet

Kun automaattinen herätys on käytössä, järjestelmä käynnistyy automaattisesti, kun ääntä vastaanotetaan. Kun automaattinen herätys ei ole käytössä, järjestelmä käynnistyy vain, kun kaukosäätimen virtapainiketta painetaan. (Huomautus: Jos laite on liitetty HDMI-kaapelilla, television HDMI-CEC [Consumer Electronics Control] -toiminto voi automaattisesti kytkeä laitteen päälle tai pois päältä, mikä ohittaa automaattisen herätystoiminnon.)

Paina kaukosäätimen virtapainiketta noin viiden sekunnin ajan, kunnes kuulet merkkiäänen ja laitteen merkkivalo vilkkuu oranssina. Nouseva äänimerkki tarkoittaa, että automaattinen herätys on käytössä. Laskeva äänimerkki tarkoittaa, että automaattinen herätys ei ole käytössä.

Bluetooth®-laitteet

Automaattinen herätystoiminto on tarkoitettu kaiuttimeen liitetyille laitteille. Lisätietoja on edellä.

Langattomat Bluetooth-laitteet voivat käynnistää kaiuttimen, vaikka automaattinen herätys ei olisi käytössä. Jos tgo laitteen Bluetooth-valikkoon uyo on aiemmin muodostanut yhteyden (esim. älypuhelin tai tablet-laite), valitse kaiutin ja käynnistä kaiutin. (Vihje: Jos Bluetooth-laitetta ei ole aiemmin liitetty, yhteys on kytkettävä , ennen kuin tämä toimii. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.